Despre noi
1200

Despre noi

Institutul Național al Patrimoniului [INP] este o instituție publică de importanță națională, cu personalitate juridică, aflată în subordinea Ministerului Culturii.

Echipa de proiect:

 

Radu-Petre-Nastase
Radu-Petre Năstase
Managerul general al Institutului Național al Patrimoniului. Arhitect cu experiență, membru în Consiliul de Conducere al Ordinului Arhitecților din România. A participat în calitate de arhitect șef de proiect la realizarea a numeroase proiecte de arhitectură și urbanism atât în țara cât și în străinătate.
Daniela-Mihai
Dr. Daniela Mihai
Director al Direcției Proiecte pentru Patrimoniul cultural construit. Arheolog cu experiență și inițiator al multor proiecte pentru valorificarea patrimoniului cultural național. Este managerul de proiect din partea Institutului Național al Patrimoniului în cadrul proiectului Danube Limes Brand.

 

Ciprian-Sandu
Ciprian Sandu
Arheolog în cadrul Direcției Proiecte pentru Patrimoniul cultural construit, membru în cadrul echipei proiectului Danube Limes Brand. A participat la mai multe proiecte pentru promovarea patrimoniului construit și este responsabil în cadrul proiectului cu activități de promovare și cu coordonarea implementării elementelor GIS.
Iosef-Kovacs
Iosef Kovacs
Arhitect, cu experiență bogată în domeniul protejării monumentelor istorice. Și-a adus numeroase contribuții în domeniul restaurării și reabilitării patrimoniului cultural construit. A participat la proiecte europene pentru valorificarea patrimoniului cultural din România.

 

Gabriela-Tulai
Gabriela Tulai
Economist cu o experiență de peste 20 ani în domeniul patrimoniului cultural construit. Ofițer financiar în cadrul proiectului Danube Limes Brand.
Liliana-Ionescu
Liliana Ionescu
Economist în cadrul Institutului Național al Patrimoniului. A fost membru în mai multe proiecte pentru valorificare patrimoniului cultural. Are expertiză în domeniul financiar și resurse umane.

Contact